berider / daglig leder søges

Brænder du for klublivet med sammenhold, venskab og en fælles passion for hestene og drømmer du samtidig om at kunne drive din egen forretning på stedet med tilridning/uddannelse af heste samt undervisning - så er drømmejobbet her!

Da vores nuværende berider og daglig leder har valgt at søge nye udfordringer, mangler vi en ny engageret og motiverende berider, til at stå i spidsen for Sydthy Rideklub.

Sydthy Rideklub søger pr. 1/9-2020, ny berider og daglig leder til varetagelse af den daglige drift i samarbejde med et team, bestående af en elevskoleleder og vores staldansvarlige.

Vi er en velfungerende klub med ca. 150 medlemmer fordelt på privat og elevskole.

Sydthy Rideklub er et moderne ridecenter i nyopførte bygninger fra 2001. Stalden er lys og rummelig og kan huse op til 56 heste, hvoraf de 10 bokse anvendes af elevskolen. I stalden forefindes der gode opsadlings-muligheder, opvarmet sadelrum (privat sadelrum til berider) og to vaskepladser.

Klubben råder over to ridehaller med internationale mål (20 x 60m & 20 x 40m), som ligger i forlængelse af stalden. Ydermere råder klubben over to udendørs dressurbaner og en springbane.

Vi afholder årligt elev-, klub- og distriktsstævner i både spring og dressur, samt andre arrangementer, såsom fællesspisning, rytterlejr, arbejdsdage og kurser. Sydthy Rideklub er en klub med vægt på inkluderende og sociale fællesskaber, med plads til mangfoldighed.

Vi søger:

- En daglig leder der både kan og vil påtage sig det daglige lederskab af rideklubben

- En dygtig underviser på alle niveauer, særligt i dressur

- En som vil indgå i et tværfagligt samarbejde med klubbens øvrige ansatte

Vi forventer, at du er:

- Uddannet berider

- Positiv, udadvendt og arbejdsom med et godt overblik

- Klubmenneske med gode samarbejdsevner

- Topmotiveret for at videreudvikle klubben og dens medlemmer

Vi kan tilbyde:

- Grundløn efter aftale i klubregi, med plads til at medbringe egne heste

- Frihed og tid til at tjene en rigtig god løn ved siden af, i din egen forretning